HERMANS

Veganske barve za lase za tiste, ki si upajo!

Vroči izdelki

O blagovni znamki

Herman’s Professional so barvne maske z direktnimi pigmenti, ki so 100 % rastlinskega izvora in niso testirane na živalih. Vizija blagovne znamke je združitev etičnih načel z visoko kvaliteto. Produkti so namenjeni profesionalni uporabi v frizerskih salonih in uporabi doma z namenom vzdrževanja dolgotrajnih barvnih rezultatov.

spoznaj HERMAN'S
navdušence

Herman's Shop

Direktni barvni pigmenti

Ostalo

VEČ INFORMACIJ

Ker so produkti 100% veganski in niso testirani na živalih. Narejeni na Finskem, kjer veljajo visoko standardi kvalitete.

Maske vsebujejo direktne barvne pigmente. Lase med procesom barvanja oz. niansiranja negujejo, jim vračajo vlago in sijaj. Omogočajo barvanje in nego v enem koraku. Ne vsebujejo amonijaka, sulfatov in parabenov. Ne poškodujejo las in ne iritirajo lasišča.

Z vsakim umivanjem iz las izpiramo tudi barvo. Hranljiva veganska maska je namenjena vzdrževanju intenzivnih barvnih rezultatov, hitri osvežitvi barve na predhodno barvanih laseh ali osvežitvi pastelnih tonov na predhodno posvetljenih laseh.

Lahko jo uporabljamo tudi na nebarvanih laseh, saj maska osveži lesk las in daje pridih izbrane nianse.

Barvna maska ne krije sivih las.

Pigmenti ostanejo v laseh od 8-12 umivanj, odvisno od tipa, barve in poškodovanosti las. Intenzivni pigmenti se obdržijo v laseh tudi do 20 umivanj.

Da, maske različnih barvnih nians Herman's Amazing se lahko mešajo med seboj. Lahko pa sami kreirate nežne pastelne tone z uporabo brezbarvnega tonerja Herman's blanc blanche toner.

Če želite obdržati lepo hladno blond barvo do naslednjega barvanja, vam priporočamo uporabo maske, ki vsebuje viola pigmente. Masko lahko uporabljate namesto vašega regeneratorja po vsakem umivanju las. Vaši lasje ne bodo le obdržali lepe hladne blond nianse, pač pa bodo tudi lepo negovani in svetleči.

Priporočene nianse so: Weronica White, Sylvia Silver, Vicky Violet

Seveda, priporočamo niansi Mathilda Grey in Gilda Grey. Najlepše sive rezultate dosežemo, če Mathilda Grey ali Gilda Grey barvno masko nanašamo na čimbolj svetlo hladno blond osnovo. V kolikor je osnova topla blond, bo rezultat lahko rahlo zelenkast, zato pred nanosom priporočamo nanos Veronica White barvne maske, ki bo nevtralizirala rumen ton.

TOP