ECOTECH pečat

Rastlinskega izvora

Anti-aging

Vroči izdelki

I.C.O.N. produkti

ICON produkt se najprej rodi v mislih. Zaživi v naših laboratorijih, kjer se ročno izdela in oblikuje do perfekcije. Vsak ima svojo lastno identiteto in izpolnjuje vse zahteve frizerjev in potrebe strank.

MIXOLOGY

umetnost in znanost personalizirane nege

REGMEDIES

nova dimenzija nege las doma

LIQUID FASHION LINIJA

utrjevalci, ki definirajo stil

CURE BY CHIARA

ozdravi in neguj teksturo las

INDIA

omamna lepote in taki naj bodo tudi lasje

MR. A

moška nega

I.C.O.N. COLOR

barva z ECOTECH pečatom, ki združuje ekologijo in tehnologijo

SMO VIZIONARJI. MISLIMO NA PRIHODNOST. USTVARJAMO NOVE FORMULE. SMO PIONIRJI V SVOJI STROKI. SMO INOVATIVNI. SKRBIMO ZA OKOLJE. SMO ARTISTI. USTVARJAMO TRENDE. SMO PERFEKCIONISTI. SMO STRATEGI. SMO STILISTI. IZOBRAŽUJEMO. SMO VIZIONARJI. SMO EKIPA.

USTANOVITELJA

Dve povsem različni kulturi, dva kontinenta. Dve osebi sta se združili in ustanovili podjetje prihodnosti. Jorge Rubin briljantni poslovnež, lastnik številnih frizerskih salonov. Chiara je svojo pot začela kot internacionalni stilist in kmalu ugotovila svojo strast do raziskovanja in razvoja novih produktov. Je umetnica in stilistka, ki z iskanjem novih sestavin vdelanih v inovativne ideje razvija produkte, ki spreminjajo frizersko industrijo. Dela in živi v Los Angeles-u.

CILJI IN FILOZOFIJA

Ustanovitev podjetja usmerjenega v ekološko tehnologijo, ki ustvarja superiorne produkte in edinstven koncept razvoja frizerskih salonov.

Naše raziskave nas vodijo po ulicah Pariza in vse do trgov Daljnega vzhoda, od umetnosti do glasbe, mode in designa. Naš vsakodnevni cilj je pazovati vse okoli nas, sprejemati informacije in potrebe ter to znanje in vedenje prenesti v vsak posamezni I.C.O.N. izdelek.

Pomembni so nam ljudje, lepota in zdravje. Naši laboratoriji uporabljajo izključno ekološke surovine, ki temeljijo na tehnološko najnaprednejši znanosti.

Naša načela so:
- Biološke formule: Kar je dobro za Vas, je dobro za vse nas.
- Ekološka prihodnost: Naša odgovornost je, da se tudi v prihodnosti zavzemamo za ekološki način življenja in ustvarjamo ekološke formule. Zelene formule, ki jih z ljubeznijo ustvarjamo bodo naša misija tudi v prihodnosti, saj je skrb za okolje naša odgovornost.

PRODUKTI

Produkti z ECOTECH pečatom so 100 % rastlinskega izvora in združujejo najčistejše ekološke sestavine z napredno tehnologijo in znanostjo.

Naši negovalni izdelki, šamponi ne vsebujejo sulfatov, regeneratorji in nege vsebujejo anti-aging sestavine, vitamine A, C in E ter zagotavljajo popolno zaščito barve.

Preprosto je: združili smo obnovljive vire v obliki ekoloških surovin s tehnološkim napredkom za zagotovitev in uresničitev mogočega.

EcoTech je osnova katerokoli, negovalni ali styling formuli .
EcoTech izdelki so 100% rastlinskega izvora.

Izberi kombinacijo produktov za svoje lase

VOLUMEN

Šamponi, balzami in tretmaji

SUHI in POŠKODOVANI

Šamponi, balzami in tretmaji

RAZSTRUPLJANJE in ČIŠČENJE

Šamponi, balzami in tretmaji

IZPADANJE in TANJŠANJE

Šamponi, balzami in tretmaji

MOŠKI

Šamponi, tretmaji in styling

TEKSTURA

Styling produkti

UTRJEVANJE in TOPLOTNA ZAŠČITA:

Styling produkti

SIJAJ in TOPLOTNA ZAŠČITA

Styling produkti

UTRJEVANJE in TEKSTURA

Styling produkti

MOKER VIDEZ LAS

Styling produkti

SKODRANI LASJE

Styling produkti

RAVNI LASJE

Styling produkti

VOLUMEN LAS

Styling produkti

I.C.O.N. SHOP

Hydration

Detox

Antioxydant

India

Cure By Chiara

Ecoplex

Care

Style

Shaving

Definition, Texture

Hold

Finishing, Shine, Thermal Protection

TOP