b.tan

tudi ti lahko porjaviš...začasno

želiš najtemnejši možni ten kože?

dobro...si na pravem mestu. b.tan je namenjen vsem, ki verjamete da je pot do porjavele polti lahko enostavna. produkti b.tan so zabavni, domiselni in predstavljajo prijetno pustolovščino.

b.tan sistem samoporjavitvenih produktov je bil razvit z namenom neskončnih možnosti porjavelosti kože. kjer druge blagovne znamke končajo z ultra temnim tenom, mi začnemo. sama izberi želeno stopnjo porjavelosti, nanesi in izperi ko si ravno prav rjava in si ne upaš več naprej. ti je všeč? torej…zakaj bi bila samo rjava, če si lahko super rjava!

“be tan babe. you are already hot!”

izberi svoj odtenek!

spoznaj b.tan

naši izdelki so bili zasnovani v Avstraliji, v njih pa ni groznih pajkov, kač ali drugega s*_ _ _ _ _, zato veš, da bodo dobro poskrbeli za tvojo kožo. tudi mi imamo radi živali, zato izdelkov ne testiramo na njih. z b.tan-om ne boš videti umetna kot lutka … boš pa lepo rjava. preprosto.

pred teboj je zabavna in posebna dogodivščina, v kateri si boš porjavila polt in postala prava vroča bejba.

pri ustvarjanju izdelkov ne ubiramo bližnjic. ne dodajamo packarij. ne nakladamo. ne uporabljamo precenjenih sestavin. Naši izdelki so brez značilnega »samoporjavitvenega« smradu in 100% veganski.

100% vegansko

b.tan sistem samoporjavitvenih produktov je bil razvit z namenom neskončnih možnosti porjavelosti kože. kjer druge blagovne znamke končajo z ultra temnim tenom, mi začnemo. sama izberi želeno stopnjo porjavelosti, nanesi in izperi ko si ravno prav rjava in si ne upaš več naprej. ti je všeč? torej…zakaj bi bila samo rjava, če si lahko super rjava!

“be tan babe. you are already hot!”

B.TAN SHOP

spoznaj b.tan
navdušence

kako uporabiš b.tan?

1. korak

01

prepričaj se, da je tvoja koža čista

2. korak

02

naredi piling, osuši kožo

3. korak

03

nanesi peno s svojo najljubšo b.tan rokavico

4. korak

04

počakaj dokler si nisi všeč (vsaj eno uro), izperi s toplo vodo

5. korak

05

zažigaj s svojo porjavelo in sijočo kožo

VEČ INFORMACIJ

v bistvu je samoporjavitev koži prijazna alternativa vse bolj nevarnim sončnim žarom. izdelki vsebujejo naravni dha in erythrulose. gre za sladkorne molekule, ki reagirajo z aminokislinami površinskega sloja povrhnjice in nastane porjavitev, ki daje naravni izgled zagorele kože, ki se obdrži vsaj teden dni. porjavelost počasi in enakomerno bledi in ves čas ohranja naraven videz brez lis in rumenih ter oranžnih tonov.

postani b.u.b. bodi b.tan b.u.b. (bronzed up babe). velika verjetnost je, da si že trendseter, zaljubljena v morje in plažo, vendar pa poročena z urbanimi ritmi. če iščeš visoko kvalitetno porjavelost s še višjim potencialom, je b.tan tvoja sorodna duša. pridruži se b.tan revoluciji in deli svojo porjavelo polt. vsi, ki so kul, to počnejo. bodi #b.tan na instagramu in postani #influencer za magično temno polt.

bi želeli v svoji trgovini, salonu prodajati blagovno znamko b.tan ali ponuditi profesionalno storitev spraj tan? z veseljem vam bomo predstavili ponudbo. kontaktirajte nas info@probeauty.si

vprašala si nas

pred nanosom pene, naredi piling. priporočamo SCRUB OFF kožo bo temeljito očistil in prekrvavil. odstranil bo odmrle kožne delce s površine kože in podaljšal čas porjavelosti. poskrbi, da bo tvoja koža dovolj navlažena, saj na hidrirani koži porjavitev dokazano traja daj časa.

v asortimaju b.tan sta dve glavni vrsti samoporjavitvenih izdelkov.
1. enourne pene za porjavitev (one hour self tan mousse)

2. pene/losjoni za postopno porjavitev (gradual tan mousse) v kolikor želiš biti rjava takoj, izberi prvo različico. nanesi in počakaj toliko časa, da si si všeč. izperi in zažigaj z najlepšo rjavo barvo, ki si jo kadarkoli imela.

v kolikor pa stvari raje počneš počasi in bolj kontrolirano, se odloči za postopno porjavitev. peno/losjon naneseš po tuširanju namesto svojega negovalnega losjona. tvoja koža bo postopoma z vsakim nanosom postajala bolj rjava, hkrati pa bo pridobivala zdrav izgled poln sijaja.

nasvet: priporočamo, da uporabiš losjon/peno za postopno porjavelost, če želiš podaljšati obstojnost enournih pen na več kot teden dni. tako lahko tudi dodajaš intenzivnost porjavelosti in hkrati skrbiš za negovano in hidrirano kožo.

z izdelki b.tan bo tvoja polt enakomerno obarvana in ne bo pridobila neželene obarvanosti.

v tem primeru ti svetujemo, da izbereš peno z vijoličnimi pigmenti ali peno s pigmenti na osnovi oglja. ti pigmenti bodo poskrbeli, da bo tvoja porjavela koža delovala bolj hladno in ne bo vidnih rumenih ter oranžnih podtonov.

izdelki ne vsebujejo zaščite za sonce in ne ščitijo pred sončnimi opeklinami. ponavljajoča izpostavljenost soncu lahko povzroči staranje kože, kožnega raka in podobno, tudi če koža ni bila opečena. iz tega razloga je samoporjavitev varna alternativa izpostavljanju soncu.

užitki v vodi ne vplivajo na to koliko časa bo tvoja koža lepo porjavela.

b.tan zdelki za samoporjavitev so primerni tudi za kožo obraza. sestavine, ki so 100% naravnega izvora, omogočajo, da koža obraza normalno »diha« in ne mašijo por.
namig: bi želela za svoj obraz »nekaj več«? priporočamo, da preizkusiš naš fantastičen serum za samoporjavitev DIVADERME VACATION IN A BOTTLE

si pretiravala in si umazano rjava. to tako deluje. uporabi b.tan kavni piling, ki pomaga da odstraniš neželeno porjavelost. enostavno ga nežno vmasiraj na vlažno kožo, podrgni na problematičnih predelih in ga pusti da nekaj minut deluje. odstrani ga z obilico vode. sedaj je tvoja koža pripravljena na ponovno pustolovščino z b.tan porjavitvenimi izdelki.

TOP